Teckna elavtal

Ditt elavtal
Har du redan ett elavtal hos oss blir ditt kundunika pris och ditt avtal synligt ovanför denna blåa textruta, om du har loggat in på hemsidan.

Så tecknar du elavtal:
Att teckna elavtal hos Värnamo Energi tar bara några minuter. Välj rörligt elpris eller fast elpris. Grön el från vattenkraft ingår utan extra kostnad i alla våra elavtal.

Kontakta kundtjänst om du är osäker på vad du har för elavtal och vill ha hjälp med att jämföra elpriser och att hitta det billigaste elavtalet som ger dig bästa elpriset utifrån just din elförbrukning.

Vilket elavtal ska jag välja?
Vilket elavtal som är bäst för dig beror på din elförbrukning och din ekonomi, men beror även på hur läget på elmarknaden är för stunden. Se fördelar och nackdelar under sidorna om rörligt elavtal och fast elavtal. OBS! Det viktigaste är att du väljer något, annars får du betala Anvisningspris.

Hur stor elförbrukning har du?
Är du redan elkund hos oss hittar du statistik över just din elförbrukning på Mina Sidor.

Utan elavtal? Då får du anvisningspris!
OBS! Om du INTE tecknar elavtal får du betala Anvisningspris för elen du använder. Vi rekommendera alla att göra ett aktivt val och välja antingen fast elavtal eller rörligt elavtal.

Alltid grön el hos Värnamo Energi!
Oavsett vilket elavtal du tecknar hos Värnamo Energi, vare sig du väljer rörligt eller fast elpris,  får du alltid grön el från vattenkraft utan extra kostnad. Vi tycker att det ska vara lätt att göra bra val för miljön, därför får alla som tecknar elavtal hos oss 100% förnybar el på köpet.

Frågor om elavtal och elförbrukning?
Kontakta kundtjänst om du är osäker på vad du har för elavtal idag och när du vill ha personlig hjälp att jämföra elpriser och prata om din elförbrukning. Vi hjälper dig gärna!