Fjärrvärmeabonnemang

Grön uppvärmning!
Oavsett vilket fjärrvärmeabonnemang du har hos Värnamo Energi, vare sig du är ansluten i Värnamo, Rydaholm, Bor, Forsheda, Bredaryd eller Lanna, får du som är fjärrvärmeansluten – alltid klimatsmart och närproducerad värme. Vi tycker att det ska vara lätt att göra bra val för miljön, därför är vår fjärrvärme i huvudsak producerad med lokala, förnybara biobränslen.

Så beställer du fjärrvärme
Om din fastighet ligger i något av Värnamo Energis utbyggda fjärrvärmeområden kan du beställa en fjärrvärmeoffert.

Kostnadseffektiv uppvärmning!
Fjärrvärme är en smidig och bekväm uppvärmningsmetod som kräver minimal skötsel. Fjärrvärme är även ett kostnadseffektivt uppvärmningsalternativ, se fjärrvärmepriser!

Hur stor är din energiförbrukning?
Är du redan fjärrvärmekund eller elkund hos oss, hittar du statistik över just din energiförbrukning på sidan Förbrukningsstatistik. På sidan Energirådgivning finns goda råd hur du kan minska dina uppvärmningskostnader.

Vill du lära dig mer om Fjärrvärme?
För dig som vill veta mer om vår fjärrvärme finns mer info på sidan om vår fjärrvärme. Eller ring oss, vi älskar att prata om fjärrvärme!

Frågor om fjärrvärme?
Kontakta kundtjänst om du har frågor gällande fjärrvärme, och om du vill ha personlig hjälp med att jämföra fjärrvärmepriser och prata om din uppvärmning. Vi hjälper dig gärna!