Välkommen - Företag, föreningar och andra näringsidkare!

Välkomna till Värnamo Energis företagstjänster!
Vi finns och verkar precis som ni, i den hemregion där ni själva, era anställda, era eventulla delägare och lokala samarbetspartners bor. Vi har samma gemensamma intresse som ni, att vår region ska vara en bra plats, som bidrar till företags tillväxt och som ger oss alla möjligheter till en bra och hållbar framtid.

Vi anstränger oss för att alltid kunna erbjuda bra service, rätt priser och företagstjänster med högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Till företag, bostadsrättföreninger och andra former av näringsidkare erbjuder vi elavtal med 100 % förnybar el, driftsäkra elnätstjänster för både lågspännings och högspänningskunder, hållbar och bekväm uppvärmning via fjärrvärme, samt IT-lösningar avseende bredband & tv – allt från en och samma leverantör –  nära, tryggt, hållbart! Värnamo Energi är verksamt inom 6 affärsområden och är helägt av Värnamo Kommun.

 

Är du privatkund eller enskild firma ska du istället logga in med ditt personnummer på Värnamo Energis hemsida, Gå till varnamoenergi.se