Summering av mina personuppgifter

Personuppgifter Företag


Företagets Personuppgifter

På denna sida får du en överblick på de kontaktuppgifter (namn, e-post och telefonnummer) som Värnamo Energi registrerat under ditt företags organisationsnummer. Du får även en samlad bild av vilka anläggningsadresser, kundnummer och fakturadresser som är knutna till ditt organisationnr.

Företagets kundunika uppgifter blir synliga ovanför denna blåa textruta, om du loggar in som företagskund. Länk: Logga in som företagskund. Om du får problem med att logga in första gången kan du Kontakta våra företagssäljare å hjälper vi dig att logga in första gången. (Om ditt företag inte har några aktiva avtal på tjänster hos oss så kommer det inte synas någon information ovan, även om du loggat in).

Du kan ändra telefonnummer och e-postadress om vi har registrerat felaktiga uppgifterDu kan även ändra fakturaadress om du vill att fakturan ska gå till en annan adress som avviker från själva anläggningsadressen.

Du kan även kontakta våra företagssäljare om du vill ha personlig hjälp att rätta dina kontaktuppgifter. För att vi ska kunna upprätthålla en god service till dig som kund, är det viktigt att ditt telefonnummer och din e-postadress är korrekt.


 

 

 

Värnamo Energis personuppgiftshantering

Värnamo Energi respekterar och värnar om dina personuppgifter och din integritet. Vi behandlar personuppgifter som finns samlade hos oss, med diskretion och i enlighet med regelverket i EU-förordningen ”GDPR” (General Data Protection Regulation) samt i enlighet med Värnamo Energis bestämmelser gällande personuppgiftshantering. Läs mer på sidan Personuppgiftshantering.